Большая модель дракона появится на TCT Asia2024, 3D-печать шок

Большая модель дракона появится на TCT Asia2024, 3D-печать шок

Большая модель дракона появится на TCT Asia2024, 3D-печать шок

TCT Asia 2024 firar tioårsjubileum den 7-9 maj 2024. Utvecklingen av TCT Asia under det senaste decenniet har förvandlat det till Asien's största och mest professionella plattform för att visa upp den additiva tillverkningstekniken för 3D-utskrift. Den är värd i Kina's National Convention and Exhibition Center (Shanghai), som täcker en yta på cirka 40 000 kvadratmeter med nästan fyrahundra deltagande varumärken och mer än tjugo tusen professionella besökare som deltar.

TPM3D är ett välkänt varumärke bland tillverkare av lasersintringstillsatser. Bland andra innovationer kommer det i år att finnas en stor drakmodell och även ett stort dubbelt laser-SLS-utskriftssystem. Vi inbjuder dig att besöka vår monter i hall 7.1 monter nummer:7K28 där vi kan reda ut mysteriet tillsammans.

Доверенный платформенный модуль3D'S MONTER 7K28HALL7.1

Stor drakmodell

Sedan urminnes tider har kineserna alltid betraktat drakar som heliga symboler som förkroppsligar deras kraft, visdom, lyckobringande och välstånd. Genom sin ringlande form och majestätiska min berättar den fabler och legender som spänner över tusentals år.

Stor drakmodell

På TCT Asia2024 ger TPM3D en stor drakmodell; vilket är fantastiskt ny produktpresentation antar SLS-lasersintringstekniken för tryckgjutning som inte bara är mycket överdimensionerad (når höjder upp till 700 mm) utan också som har ändliga detaljer även med varje skala, klo eller hår som är en del av intrikat uppbyggd kroppsstruktur av djuret perfekt synlig på ytan. Denna blandning mellan traditionell kinesisk drakbild och modern tredimensionell tryckkonst ger oöverträffad optisk chock.

Detta komplexa och gigantiska exempel visar till fullo ojämförliga fördelar och egenskaper hos SLS.3Dtryckteknik jämfört med traditionella tillverkningstekniker. Förutom att skriva ut stora modeller som enstaka stycken, kan den perfekt skildra drakarnas intrikata och komplexa ytstruktur. Detta indikerar att TPM3D är ett ledande varumärke inom 3D-utskriftssfären som sömlöst har kombinerat modern teknik med traditionellt arv och därigenom gett tittarna en dubbel behandling som omfattar konstnärlig och visuell prakt.

Stort dubbelt laserutskriftssystem

Доверенный платформенный модуль3D's P550DL-skrivare användes för att skriva ut denna stora drakmodell med en kammarstorlek på 550x550x850 mm lämplig för bil-, servicebyrå-, medicinska och flygsektorer. Maskinen levereras med två koldioxidlasrar på 140 watt vardera och två högpresterande skanningssystem med dynamisk fokusering som skannar med en hastighet på upp till 22 m/s. Den har också en inbyggd kvävgasgenerator som sparar kostnader. Dessutom är den utrustad med icke-patenterbar aktiv kylteknik som förbättrar kylprestandan samtidigt som den möjliggör längre pulveranvändning, vilket möjliggör oändlig återanvändning/återvinning av använt pulver. Dessutom använder skrivaren ett intelligent pekskärmsgränssnitt som ger användarna enkla användningsmöjligheter.

Utöver allt detta finns Part & Powder Processing Station (PPS) som integrerar sex funktioner::Rengöring av delar, pulveråtervinning, tillsats, blandning, matning och dammuppsamling. Dess användning minskar dammspill under pulvermanipulation och bibehåller därmed miljöns renhet, vilket bidrar till att förbättra bearbetningseffektiviteten för användarna samtidigt som arbetsinsatsen minskar.

Slutligen kommer olika prover från branscher som fordon, sjukvård, konsumentelektronik samt utbildning tillsammans med andra kreativa att presenteras.

Kom för att seДоверенный платформенный модуль3D i monter 7K28 för att diskutera de senaste trenderna och perspektiven SLSTeknik för 3D-utskrift!

TPM3D @ TCT Asien 2024

Från den 7 maj till den 9 maj firade TCT Asia sitt tioårsjubileum på ett stort sätt. Över 400 utställare deltog på Shanghai National Exhibition and Convention Center. Evenemanget lockade över20,000 professionella besökare från hela världenvärld med experter'intressen som fångas.

Busy stand.

TPM3D, en av de ledande tillverkarna av SLS 3D-utskrifter, deltog i TCT Asia nio gånger i rad och gjorde sig hörd genom nyutvecklade industriella applikationer och andra interaktiva plattformar. Vår monter hade flera deltagare, vilket underlättade ständiga och upphetsade samtal kring P55DL+PPS rena produktionslösningar för storskalig integrativ gjutningsutrustning som drakmodell samt andra fältapplikationsprover som erbjöd en ny syn full av idéer till deltagarna.

Tekniskt utbyte på plats

I vår monter var TPM 3D också värd för flera tekniska presentationer både online och offline, vilket gav en inblick i företaget's produkter för SLS-utskrift samt relevanta industriapplikationer. Dessutom visade Nanjing Superior 3D printing technology co., Ltd, vår strategiska partner, upp sina anläggningar, skala och tjänster som fördjupade mer förståelse för vart SLS 3D-utskriftsteknik är på väg när det gäller utvecklingsriktning och applikationsområden som den hittills har fått reda på.

VIP-mottagning Middag

Under dessa dagar TPM3D anordnade VIP-mottagningsmiddag för att uppskatta partners från olika områden som har stöttat och litat på dem genom sådana tider. De besökande gästerna deltog i öppna diskussioner i en avslappnad atmosfär och delade med sig av insikter om framtida utsikter för3D-utskrift industri. Detta förbättrade partnerskapet mellan partnerna samtidigt som det stimulerade till ytterligare kreativitet och genombrott på detta område.

Slutligen, låt oss gå igenom dessa oförglömliga anmärkningsvärda stunder tillsammans genom att titta på några videor.

Поделиться этим постом: